Agenda

Gecanceled: Zondag 12 december 2021: Theetuin Hortus Nijmegen, d’Almarasweg 22D Nijmegen. Op 12 december tovert de Hortus volledig om in kerstsfeer. Kom jij samen met ons alvast in de kerststemming? Struin lekker over de kerstmarkt met streekproducten en biologische lekkernijen of geniet onder het genot van een hapje en een drankje van de kerstliederen van verschillende koren.

Zondag 6 oktober 2019 in Kapel onder de Bogen in Groesbeek organiseerden we een mini-korenfestival in deze sfeervolle ruimte. Op uitnodiging van het Kelderkoor traden die middag meerdere koren uit de regio op. En ook het Kelderkoor zong nieuw repertoire.

Zaterdag 8 juni 2019: deelname Amusing Hengelo
13:00 – 13:30 Podium 11 – Winkelcentrum Thiemsbrug, buiten – Stadhuiszijde
16.00 – 16.30 uur: Tweede optreden, Podium 15 – Enschedesestraat hoek Brinkstraat bij de Twee Wezen.

Volg ons op Facebook en Twitter voor de allerlaatste informatie.