Dirigent

Na zijn studie logopedie startte Emiel Hoefnagel een privépraktijk voor logopedie en zang in Nijmegen. Hij specialiseerde zich in de stem. Tijdens zijn zangstudie volgde hij klassieke zang bij Elena Vink en Harry van Berne en lichte muziek bij Ronald Douglas en Ineke van Doorn op ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Hij studeerde als tenor af en heeft inmiddels heel wat jaren ervaring opgedaan als solist, in bands, professioneel kamerkoren en in vele ensembles waaronder Cantar d’amore en Arpegio Vento. Hij zingt nog steeds voor velen een breed repertoire in vele rollen. Je mag dan ook denken aan ABBA. Emiel zingt de maandelijkse aria in de Bach cantates tot operette en van Monteverdi tot Mozart.

Nu presenteert hij zich als dirigent zoals veel professionele zangers eerder deden. Emiel wisselt klassiek graag af met licht. Hij luistert graag naar goede popzangers als John Denver en de schot Marti Pellow. Tot onze grote vreugde arrangeert hij ook voor het koor, en heeft daarbij goed ieders wensen, ambities en mogelijkheden voor ogen.

Naast muziek is Emiel dol op films en kijkt hij deze graag op zijn nieuwe 55 inch-tv! Op zijn racefiets beklimt hij regelmatig de Mont Ventoux.

emiel

Dirigent Emiel Hoefnagel

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial